Beleef een onvergetelijk verblijf in Center Parcs

Een vakantie is natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar een verblijf in Center Parcs heeft een vakantie nog net dat tikkeltje meer dat je nodig hebt om van een onvergetelijke vakantie te spreken. Heel veel mensen kiezen voor een verblijf Center Parcs vanwege de prachtige omgeving en om er tijdens hun verblijf helemaal tot rust te komen. Andere mensen kiezen dan weer voor een verblijf in Center Parcs vanwege de zelfstandigheid en de onafhankelijkheid die je ervaart wanneer je verblijft in een vakantiehuis van Center Parcs. Maar één van de belangrijkste redenen waarom mensen voor Center Parcs kiezen zijn de vele verschillende activiteiten die er aangeboden worden.

Aqua Mundo

Het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs dat de naam Aqua Mundo draagt is één van de grote trekpleisters van elk Center Parcs park. De verschillende faciliteiten die Aqua Mundo te bieden heeft zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud. Het leuke aan Aqua Mundo is dat dit zwemparadijs in elk vakantiepark totaal anders en dus uniek is. In Aqua Mundo vind je een wildwaterbaan met een spectaculaire waterversnelling, een golfslagbad waar het water het hele jaar door 29 graden is, een water playhouse met watervallen, waterkanonnen, glijbanen, … Daarnaast vind je in Aqua Mundo ook nog heel wat glijbanen, een verwarmd buitenzwembad, koraalbaden en nog veel meer.

Activiteiten voor de kids

Voor de kids heeft Center Parcs heel wat speciale activiteiten voorzien. Zo is er bijvoorbeeld het Wannabe programma waarbij je in de huid van een prinses, een fotograaf, een geheim agent of een circusartiest kunt kruipen. Ook de Baluba, de minigolf, de kinderboerderij en nog veel meer activiteiten zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Wellness

Terwijl de kinderen zich helemaal uitleven in Aqua Mundo, is het voor de volwassenen het ideale moment om te genieten van een deugddoende wellness. In 11 van de verschillende vakantieparken vind je een uitgebreid wellness aanbod waarbij je kunt genieten van een sauna, een Turks stoombad, een professionele massage, een cosmetische behandeling en nog zoveel meer.

Paardrijden in Center Parcs

Wat pas echt leuk is, en zeker voor kinderen die helemaal zot zijn van paarden, is de pony vakantie die Center Parcs organiseert. Tijdens zo’n pony vakantie verblijf je in één van de cottages die direct bij de rijbak van de pony’s liggen. Zo kan je kind tijdens je verblijf elke dag naar zijn of haar pony gaan. Verder is er ook een oefenrit in de rijbak inbegrepen en een tochtje op de pony door het park. Ook krijg je bij aankomst een officieel welkom en kun je uitgebreid kennismaken met de pony waar jij tijdens je verblijf voor zal zorgen. Ten slotte krijg je ook nog een pony paspoort met wat uitleg over de pony en een rugzak die je tijdens je verblijf mag gebruiken waarin verschillende verzorgingsproducten zitten zoals een borstel en haarelastiekjes.